Dvoryanchikov Alexander Yuryevich

Zdravo, Alexander Y. dugo sanjao da vas upoznam.
moj sin ima bolest oka, fotofobiju, tapetretinalnu abijatrofiju i astigmatizam.
Kako se vaš sin može riješiti svjetla i svega ostalog?

Moj brat u 2015. upao je u nesreću. je u komi. sada je sve u redu
i tomografija
Cistične promjene u obje hemisfere malog mozga. molim te reci mi što to znači? Koliko je to ozbiljno i može li se izliječiti?
puno hvala.

Dvoryanchikov A.Yu.
Dobro došli! Za sina, potrebno je uspostaviti točnu kinesku dijagnozu kako bi se propisalo točno kinesko liječenje, stoga je u ovom slučaju nužna obvezna konzultacija.

O bratu. Nisam razumio kakve pritužbe ima sada i što bi trebalo tretirati. Budući da prisutnost cista uopće ne znači ništa.

Dvoryanchikov Alexander Yuryevich Pacijent Recenzije

Dvoryanchikov Alexander, Moskva: reflexologist, 4 recenzije pacijenata, mjesta rada, napraviti sastanak.

2 recenzije
reflexologist
pr. Leninsky, 2a
Klinika zdrave kralježnice "Zdravo!" U listopadu

2 recenzije
reflexologist
Komsomolsky Ave., d. 17, str
Klinika "Zdravstveni centar Alpha"

Recenzije (4)

Prošao sam akupunkturni tretman s Alexanderom Yuryevichom. Išla sam na sesije oko 3 godine. Akutna stanja i pogoršanje vrlo brzo mogu poletjeti. Pruža vrlo detaljne i kompetentne savjete o prehrani, itd. Kronične bolesti su teške i dugotrajne za izliječenje. No, vektor tretmana i stanja je znatno poboljšan. Postao sam jači, pojavilo se više energije, moje stanje se poboljšalo. Mogu vam preporučiti. Bila je liječena od običnih bolesti (neovisnost).

Utisci iz komunikacije s liječnikom su najbolji. Posjetio sam konzultacije, sve sam naučio od Alexandera Yurevicha. Bio je ljubazno prema meni, pokušao objasniti najjasnije i najjasnije da odgovori na sva moja pitanja. Došao sam do tog refleksologa ne samo na taj način, već na savjet mog prijatelja, koji je već mnogo pohvalio ovog stručnjaka. Dopadao mi se liječnik, on je samouvjeren. I kao pokazatelj - puno pacijenata koji žele doći do njega. Također ću proći kroz liječenje, već sam odlučio. U međuvremenu, htjela sam reći iskreno "hvala" liječniku za početne konzultacije i tako dobar, topao odnos prema meni.

Zahvaljujemo liječniku za stručnu i pouzdanu pomoć! Uz stručnu podršku liječnika uspio sam se nositi s ovisnošću i potpuno, potpuno i neopozivo odbiti cigarete. Iako puši više od 15 godina i temeljito. Veoma sam zahvalan Aleksandru Yuryevichu za akupunkturni tretman i za ljudski, prijateljski odnos. Profesionalac kao što je Dvorjančik zadovoljstvo je. Definitivno preporučujem ovog liječnika, njega treba liječiti, jer je sam postavljen na pozitivan rezultat i traži ga.

Po savjetu mog prijatelja, obratio sam se Dvoryachnikovu na liječenje i uopće nisam zažalio. Pokazalo se da je liječnik vrlo kompetentan, profesionalan i osjetljiv. Svaki postupak koji je imao u opuštenoj atmosferi, i što je najvažnije - imao je pozitivan učinak. Bila sam zadovoljna sa svime, jer se sada, čak i nekoliko mjeseci nakon tretmana, osjećam sjajno, i zbog toga zahvaljujem Aleksandru Yuryevichu svojim zlatnim rukama. Svatko će svakako savjetovati ovako izvrsnog stručnjaka u svom području i kontaktirati će vas opet ako bude potrebno.

Dvoryanchikov Alexander Yuryevich

Dvorjančikov Alexander Y. - refleksolog. Prihvaća kliniku: Centar za prevenciju i liječenje duhana i nekemijskih ovisnosti. Pacijenti su ostavili 2 mišljenja o liječniku na našoj web stranici. Zakažite sastanak ili napišite svoje mišljenje o radu stručnjaka.

Visoko medicinsko obrazovanje

Valjani certifikat po specijalnosti

Park kulture (200 m)

Park kulture (650 m)

Ulica 1905. (200 m)

Smolenskaja (250 m)

Park kulture (350 m)

Centar za prevenciju i liječenje duhana i nekemijskih ovisnosti

Park kulture (200 m)

Liječnik je vrlo pažljiv, sve detaljno i jasno objašnjava. Propisao je vrlo proračunski tretman. Bez dodatnih ispitivanja i analiza! On je odgovorio na hrpu pitanja (čak ni u vezi s mnom). Takvom liječniku i lijepo hodati!

Bio je na recepciji kod liječnika Dvorjanchikov. Vrlo dobar stručnjak. To stvarno pomaže prestati pušiti. Štoviše, ako ste doista podešeni, onda ste prestali pušiti dovoljno brzo. Napori, naravno, treba primijeniti, snaga volje mora biti spremna. Liječnik nije mađioničar, ne može riješiti problem preko noći, pogotovo ako pušite 15 paketa dnevno 15 uzastopnih godina. Ali još lakše. I neću reći da je ovo super skupa poslastica. Zato preporučujem ovaj stručnjak svima. Prestao sam pušiti! Usput, nije osjetila nikakvo lomljenje i razdražljivost.

Da li je nekoga tretirao Dvorjančikov?

Ostale teme. Homeopatski forum

Ostale teme ian Da li je Dvoriančikov liječio nekoga?

Poruka mar »29 kol 2017, 18:22

Poruka korisniku sma111 »05 Ruj 2017, 07:38

Poruka sma111 »13. ruj 2017, 17:04

Gost Post »13. ruj 2017., 17:25

Poruka sma111 »14. ruj 2017. u 08:59

Gost Post »Ruj 14, 2017, 16:09

Poruka korisniku sma111 »15. ruj 2017. u 09:17

Poruka korisniku sma111 »15. ruj 2017. u 09:28

Gost Post »15. ruj 2017., 10:35

sma111 Hvala vam na savjetima. ali nova pitanja su se pojavila ako vam ne smeta
simptomi NOVI da je to, na primjer, glavobolja točno onako kako se osjećala kao NOVO, a bol u ušima mi je bila dobro za moj život 47 godina nekoliko puta, kao što bi se trebalo uzeti u obzir, naravno da je sada drugačije, ali ne radi treći tjedan može pomoći geranijumu (ali Mislim da ću trpjeti do 30 dana točno nakon što moram napraviti prvi opis nakon uzimanja FPP-a za liječnika
agensi kronične bolesti miasm se pripisuju sicozi i moguće je antidod 30C nakon 200C
nakon uzimanja 6C konjskih snaga, nisam uzimala GLS 2,5 mjeseca
SFS je thuya, ali iz opisa mi odgovara samo, ali vratimo se proučavanju učinka Thuje na živčani sustav. Čini se da je pacijent žurna i nestrpljiva osoba. On žurno kaže. Njegovi pokreti su neprirodno aktivni i žurni. Njegov temperament lako se uzbuđuje. Čak su i male stvari ljute i dosadne. glavni problem je neuroza

Da li alkohol pogoršava postupke FPP-a ili se ukida u mom slučaju?

Gost Post »15. ruj 2017., 11:05

§ 276
Stoga je svaka doza lijeka, čak i ako je homeopatski prikladna u ovom slučaju bolesti, štetna ako je prevelika, a uz jake doze uzrokuje veću štetu, veći stupanj njegove homeopatije i pojačavanja. U ovom slučaju uzrokuje mnogo više štete od bilo koje jednako velike doze lijeka koja nije homeopatska i nema veze s bolnim stanjem (alopatskim).
Prevelike doze točno odabranog homeopatskog lijeka, a osobito često ponavljane, u pravilu donose mnogo tjeskobe. Često stavljaju pacijenta u situaciju opasnu po život i čine njegovu bolest gotovo neizlječivom. Oni uništavaju prirodnu bolest toliko da je zahvaćeno načelo osjećaja života, a pacijent više ne pati od početne bolesti od trenutka kada se na njega primijeni prejaka doza homeopatskog lijeka, ali se kao rezultat tog tretmana ispostavi da je bolestan sa sličnom, ali jačom, medicinskom bolesti koja teže izliječiti.

Naravno, psiha je postala malo stabilnija, ali u cjelini još uvijek smatram minuse nekoliko puta više od uzetih lijekova

1796. - homeopatija i cijepljenje

Klasična homeopatija, cijepljenje i homeoprofilaksa

o novyanchikova

o novyanchikova

# 1 Poruka iggor din 23 Sij 2008, 17:17

# 2 Post od Alexander Kotok »23. sij 2008, 17:34

Naš forum posvećen je, kao što već znate, homeopatiji. Klasična. Ono što dr. Dvoryanchikov radi nije homeopatija. On sam sebe naziva informacijskim poljem za pripreme, ako se ne varam. Njihov sastav je nepoznat, također mehanizam djelovanja. Na temelju čega je liječenje u njegovoj klinici zove homeopatski - samo nebo i on sam zna. Znači jednostavno niste otišli tamo. Vjerojatno su u RuNetu forumi posvećeni problemima nekonvencionalne medicine općenito. Bolje pitajte tamo. Tamo ćete vjerojatno naći njegove pacijente. Homeopati nemaju tajne droge i ne borimo se protiv klamidije. Mi liječimo ljude. Ako ste zbunjeni pojmovima homeopatije, prvo pročitajte ovaj FAQ http://www.homeoint.org/kotok/homeopath. ce / faq.htm

Usput, forum nema nikakve veze s Moskvom, "velikim selom". Ja uopće ne živim u Rusiji, među moderatorima i savjetnicima foruma nema niti jednog Moskovljana.

# 3 Post Enema »23 sij 2008, 23:08

# 4 Post Vikulov A.O. »27. sij 2008, 17:02

Samo za pojašnjenje.

1. Njegovi pripravci pripremaju se ne-homeopatskom metodom. Način pripreme je njegovo znanje. Poznato je samo da je tu piramida Golod.

2. O uklanjanju klamidije. Znam o dovoljnom broju slučajeva uklanjanja klamidije njegovom metodom - pod uvjetom da je klamidija ponovno otkrivena autorskom metodologijom Dvoryanchikov. Uz sve to, prisutnost klamidije drugim metodama nije često potvrđena. To, naravno, govori samo o nesavršenosti svih drugih metoda.
tj za pouzdano uništavanje klamidije u tijelu pacijenta Dvoryanchikovom metodom, vrlo je poželjno da se ista klamidija ponovno pronađe u tijelu pacijenta dvoryanchikovom metodom.

Zapravo, u svemu ovome nas zanima samo patološka želja g. Dvoryanchikovova nazvati svoju metodu HOMEOPATSKI.

# 5 Post Sergej Muchnik »31 sij 2008, 23:44

Dvoryanchikov Alexander Yuryevich

Pregled liječnika

Sve nam je došlo, pa ćemo svakoga preporučiti liječniku. Zato što je liječnik vrlo, mislim, pismen! Prvo smo došli s pristojnom količinom medicinske dokumentacije, s punom poviješću. Vrlo je temeljito pristupio pitanju ispitivanja svih odlomaka koje smo donijeli. Kako bi se točno dijagnosticirala, napravljen je kompletan pregled. Liječnik je jednostavno sa svih strana pokazao da je profesionalac! Mislim da je trošak za stručnjaka ove razine potpuno prihvatljiv! Mislim da je ovaj liječnik u potpunosti radio za upisninu. Razmišljam o tome da se osobno prijavim, jer se također podsjećam na zdravstvene probleme.

Dugo je mučio jedan problem. Sjeo je dok je bilo nemoguće izdržati. Pa, čitali smo o tom liječniku i odlučili se obratiti mu. Što mogu reći profesionalac je profesionalac. Dobili smo mnogo više potrebnih informacija nego što smo očekivali. Stoga su zadovoljni konzultacijama, visoko kvalificirani u smislu plaćanja, najavili su sve. Nisu nametali ništa nepotrebno. Impresioniran sam da nam je izbor dodijeljen.

Liječnici su izabrani za savjet i regaliju. Liječnik je vrlo osjetljiv, obrazovan. Kao stručnjak je vrlo stroga, obraćajući pozornost na nijanse je prilično velika. Atmosfera na recepciji je udobna, bez potcjenjivanja. Liječnik mi je propisao lijek. Osjećaj dobrog prijema. Sada koristim lijekove koje mi je liječnik pripisao, dok nema izraženih rezultata.

Dvoryanchikov Alexander Yuryevich

Pregled liječnika

Sve nam je došlo, pa ćemo svakoga preporučiti liječniku. Zato što je liječnik vrlo, mislim, pismen! Prvo smo došli s pristojnom količinom medicinske dokumentacije, s punom poviješću. Vrlo je temeljito pristupio pitanju ispitivanja svih odlomaka koje smo donijeli. Kako bi se točno dijagnosticirala, napravljen je kompletan pregled. Liječnik je jednostavno sa svih strana pokazao da je profesionalac! Mislim da je trošak za stručnjaka ove razine potpuno prihvatljiv! Mislim da je ovaj liječnik u potpunosti radio za upisninu. Razmišljam o tome da se osobno prijavim, jer se također podsjećam na zdravstvene probleme.

Dugo je mučio jedan problem. Sjeo je dok je bilo nemoguće izdržati. Pa, čitali smo o tom liječniku i odlučili se obratiti mu. Što mogu reći profesionalac je profesionalac. Dobili smo mnogo više potrebnih informacija nego što smo očekivali. Stoga su zadovoljni konzultacijama, visoko kvalificirani u smislu plaćanja, najavili su sve. Nisu nametali ništa nepotrebno. Impresioniran sam da nam je izbor dodijeljen.

Liječnici su izabrani za savjet i regaliju. Liječnik je vrlo osjetljiv, obrazovan. Kao stručnjak je vrlo stroga, obraćajući pozornost na nijanse je prilično velika. Atmosfera na recepciji je udobna, bez potcjenjivanja. Liječnik mi je propisao lijek. Osjećaj dobrog prijema. Sada koristim lijekove koje mi je liječnik pripisao, dok nema izraženih rezultata.

Forum homeopatski centar: Pregledi medicinskog centra "Filiks" - Forum homeopatskog centra

Recenzije o radu medicinskog centra "Filiks"

# 1 Nadin

  • Grupa: Korisnici
  • Poruke: 500
  • Registracija: 05. travnja 05
  • Paul: Žene.

Vrlo zanimljiva tema.

Posljednja poruka bila je prije nešto više od šest mjeseci. Termin je, naravno, mali, ali možda netko može prijaviti neke nove poteze.

Posebno me zanima mišljenje onih koji se liječe u VD. Koliko dugo su rezultati liječenja zadržani za njih, kako je poboljšana kvaliteta života? Je li vrijedno toga?

Mnogo je stvari napisano. Neću se pridružiti raspravi, samo ispričajte moju priču.

Za tri i pol godine nokti moje kćeri počeli su se pogoršavati - kako bi se raspali, ogulili, poput mrtve kože po cijeloj površini, prekriveni točkicama i rupama. Prestani rasti. Godinu dana od nekih čavala, još uvijek imamo mrtve panjeve. Bilo je grozno. Jedan lokalni dermatolog nam je uporno davao testove za gljivice jedan po jedan - očito, nije znala za druge bolnije - nikada nije pronašla ništa. I plaćeni dermatolog nije našao razloga. Okupili su konzultacije (ili kako se to naziva), profesor-dermatolog stigao iz Moskve. svi smo zajedno pronašli našu dijagnozu - sindrom Yadosson-Lewandowsky - rijetku genetsku bolest. Rekli su da nikada neće imati nokte. Znaš što to znači za djevojku. djevojka. Mrzio sam nokte, znaš, za zdravost. Tada sam bio na sedmom mjesecu druge trudnoće - i ti su stručnjaci upozorili da je takva anomalija moguća za drugo dijete.

Za mene je to samo FATE - prva osoba kojoj smo se obratili, čim se internet pojavio kod kuće, to je bio V.V. Plemići, odmah smo dogovorili sastanak. Liječili smo se šest mjeseci i sada, bez obzira koliko je to banalno rečeno, prisjećamo se te “neizlječive” bolesti, poput noćne more. Moje dijete moli lakove i lakira mi nokte. To su besmislice, naravno, ali za mene to ima puno smisla. Bebini nokti su potpuno zdravi.

Od tada, Vladimiru Vladimiroviču se obraćamo na milijun pitanja. I mogu reći samo jedno - uvijek (pa čak i jednom u dva ujutro), on odgovara s velikim taktom i strpljenjem, i uvijek pomaže.

Za mene, to nije samo lijek - to je sasvim drugačiji život, to je spas moje kćeri od zastrašujuće zamisliti što kompleksa i problema. Stoga ću cijelom životu biti zahvalan ovom liječniku - i nije me briga kako će ga zvati homeopat ili ne.
To je naše iskustvo.

Prije odlaska u Dvoriančikov također sam pročitao ovu veliku temu. Dugo sam razmišljala, ali odlučila je činjenica da sam se pokušala prijaviti za klasičnu geopatu koju preporučuje Kotokova web stranica. Mogao nas je odvesti za samo dva tjedna. Kad sam dogovorio sastanak, veza nije uspjela i nazvao sam ga za minutu i više se nije mogao sjetiti tko sam i što želim.
Na kraju sam pomislio da ću pokušati Dvoryanchikov. Odmah se prijavio sljedeći dan. Nakon čitanja o nepristojnosti, pripremljen. Moj sin je imao mokru dijatezu / alergiju na dno. Dakle, Vladimir Vladimirovič se činio apsolutno normalnom, normalnom osobom. Uljudno komunicirao, sve je dobro objasnio. Pozitivni rezultati postali su vidljivi za otprilike tjedan dana. Sada je koža čista, ali nastavljamo s liječenjem. Nisam mogao razumjeti što je alergija, sin je bio na vrlo krutoj prehrani. Zahvaljujući Vladimiru Vladimiroviču, moje je dijete savršeno upoznalo novu godinu. Sada jedemo sve.

Kad sam imao grlobolju, dali su mi grašak 2 dana, a sve je nestalo kao ruka. Ovo nikada nisam imao. Moj je sin počeo hodati u vrt u jesen i imao je ARVI samo 2 puta (ugh, ugh).

Sada vrlo lijepi liječnici rade u centru, idemo na recepciju kao da je to praznik. Vrlo lijepa atmosfera, dušo i hodamo sa zadovoljstvom.

Platili smo samo jednom, ali liječimo više od šest mjeseci. Dakle, ne mislim da je cijena neadekvatna. Tijekom dvije godine liječenja s našim alergolima i dermatolozima nisam znala koliko puta više novca.

Dakle, što se mene tiče, zahvalan sam dr. Dvoryanchikov.

Alexander Y. Dvorianchikov

opis

Alexander Yuryevich Dvorianchikov - refleksolog, certificirani stručnjak za neurologiju, refleksologiju, restorativnu medicinu, biljnu medicinu, psihijatriju i narkologiju.

Godine 1992. diplomirao je na VMA. IM Sechenov, zatim rezident u anesteziologiji i reanimaciji. Radio je kao anesteziolog-resuscitator u Institutu za hitnu medicinu. NV Sklifosovsky. Diplomirao je neurologiju, stažiranje u psihijatriji i narkologiji, stažiranje u refleksologiji.

Bio je treniran u akupunkturi s vodećim stručnjacima tradicionalne kineske medicine: profesor TKM Shi Xinzhen (Peking), dr. Mua Xia (Harbin), dr. Yu Chin (samostan Shao Lin), prof. Klimenko L.M.

Već 15 godina, dr. Dvoryanchikov A.Yu. On proučava i prakticira Hatha Yogu, Yogotherapy i Ayurvedic Iedicin. Sudjeluje na seminarima stranih i domaćih učitelja joge, kao što su Madavan, Acharya Avinesh, Kali Rey, Reinhard Gammenthaler, Boyko V., Sydersky A. Student je i primio inicijaciju Majstora himalajske joge Pilota Babe.

Dvoryanchikov A.Yu. aktivno se bavio popularizacijom metoda orijentalne medicine. Osam godina redovito provodi individualne i grupne lekcije o akupunkturi (chen-jeou), tradicionalnim masažnim praksama (masaža marma, gua sha, masaža stopala), tehnike krvarenja, fitoterapija, joga terapija, suksha vyam, u Rusiji i inozemstvu.,

U svojoj medicinskoj praksi Dvoryanchikov A.Yu. aktivno koristi tradicionalne metode dijagnostike: pulsna dijagnoza, dijagnoza jezika, lica, ušnih školjki. U liječenju bolesnika široko se primjenjuje Zhen-ziu terapija, tečno govori metodom "otvorenih točaka", izvodi akupunkturu prema Master Tonga sustavu, te koristi fitopreparacije kineske, tibetanske i indijske medicine.

Tablete za cistitis: popis lijekova i tableta

Oksalati u urinu, što to znači? Uzroci i liječenje, dijeta